Burratos salotos su keptais burokėliais, kale kopūstais ir persikais
2 porcijoms reikės:
1 Burrata sūrio rutuliuko
2 vidutinio dydžio virtų burokėlių
4-6 lapų kale kopūstų
pusės persiko
2 vnt. bertoletijų riešutų (arba atitinkamas kiekis bet kokių mėgstamų riešutų)
alyvuogių aliejaus
trupučio sviesto kepimui
druskos
pipirų
Burokėlius supjaustykite dideliais kubeliais, pabarstykite druska, pipirais ir apkepkite svieste, kol sušils. Kale kopūstus nuskinkite nuo storų ir kietų kotų, pasmulkinkite ir apkepkite svieste, pabarstykite druska ir pipirais. Serviruokite į lėkštę. Dėkite keptų burokėlių, kale kopūstų, šalia plėšytos burratos ir skiltelėmis pjaustyto persiko. Apibarstykite kapotais bertoletijų riešutais ir pašlakstykite alyvuogių aliejumi.
Skanaus :)
Komentarai
Rašyti komentarą