Portobello "pica"

 Trupučiuką sveikesnis mini picos variantas.

1 porcijai reikės:

Portobello grybo

Pomidorų padažo

Fermentinio sūrio

Saliamio

Pomidoriukų

Alyvuogių aliejaus grybų pašlakstymui


Grybo kotelį išpjaukite, pašlakstykite grybą alyvuogių aliejumi ir šaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių. Kai grybas apkepa, nupilkite jame susikaupusį skystį jei yra, patepkite pomidorų padažu, sudėkite smulkintą kotelį, pabarstykite fermentiniu sūriu, sudėkite saliamį ir per pusę perpjautus pomidoriukus, vėl pabarstykite fermentiniu sūriu. Toliau kepkite orkaitėje apie 20 min. kol gražiai pagels sūris.

Patiekite su keptomis arba šviežiomis daržovėmis, apibarstykite žalumynais.


Skanaus :)



Komentarai

Populiarūs įrašai