Portobello "pica"
Trupučiuką sveikesnis mini picos variantas.
1 porcijai reikės:
Portobello grybo
Pomidorų padažo
Fermentinio sūrio
Saliamio
Pomidoriukų
Alyvuogių aliejaus grybų pašlakstymui
Grybo kotelį išpjaukite, pašlakstykite grybą alyvuogių aliejumi ir šaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių. Kai grybas apkepa, nupilkite jame susikaupusį skystį jei yra, patepkite pomidorų padažu, sudėkite smulkintą kotelį, pabarstykite fermentiniu sūriu, sudėkite saliamį ir per pusę perpjautus pomidoriukus, vėl pabarstykite fermentiniu sūriu. Toliau kepkite orkaitėje apie 20 min. kol gražiai pagels sūris.
Patiekite su keptomis arba šviežiomis daržovėmis, apibarstykite žalumynais.
Skanaus :)
Komentarai
Rašyti komentarą