Su grybais troškinta vištiena
Konservuotų baravykų (bet, manau, tikrai tiks bet kokie grybai, šaldyti ir net džiovinti)
Vištienos krūtinėlės
2 svogūnų
2 morkų
Miltų vištienos pavoliojimui
Druskos
Pipirų
Lauro lapų
Krapų
2 šaukštų grietinės
Grybus supjaustykite ir virkite su druska, pora lauro lapų ir pipirais (apie valandą). Vištienos krūtinėlę supjaustykite juostelėmis, pabarstykite druska, pipirais, miltais ir iškepkite keptuvėje. Atskirai keptuvėj pakepkite smulkiai pjaustytus svogūnus, tarkuotas morkas, kai apkepa, įpilkite į keptuvę nemažai grybų nuoviro, sudėkite grybus, jau iškeptą vištą ir patroškinkite apie 20 min., pabaigai įdėkite supjaustytų krapų ir grietinės. Labai tinka su virtomis bulvėmis
Skanaus :)
Komentarai
Rašyti komentarą