Cukinijų lazdelės su jogurtiniu padažu

 Užkandis, tinkantis net ir kaip vakarienė :)



Reikės:

1 vidutinio dydžio jaunos cukinijos

miltų

augalinio pieno (tinka ir karvės pienas)

lygiomis dalimis fermentinio sūrio ir džiūvėsėlių

druskos

pipirų

kitų mėgstamų prieskonių


Padažui:

jogurto

česnako

krapų

druskos

pipirų


Cukiniją supjaustykite apie centimetro storio juostelėmis, tada pavoliokite pirmiausia miltuose, tada piene o paskui sūrio ir džiūvėsėlių bei prieskonių mišinyje.

Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 20 min.

Kol cukinijos kepa, pasigaminkite padažą. jogurtą sumaišykite su trintu česnaku, krapais ir prieskoniais.



Skanaus :)

Komentarai

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai