Quesadilla su feta, avokadu ir špinatais
Ar žinojot, kad tortilijas pakepus su sūriu ir supjausčius, jos jau tampa kesadiljomis? Puikus užkandis ar patiekalas vakarienei. Pabandykit.
Reikės:
2 tortilijų
1 avokado
Apie 50 g fetos + nedidelis gabaliukas papuošimui
Saujos špinatų lapų (galima pakeisti kitais mėgstamais žaumynais)
Druskos
Pipirų
Česnakų granulių
Krapų
Svogūnų laiškų, daigintų liucernos sėklų papuošimui (nebūtinai)
Į sausą įkaitintą keptuvę dėkite vieną tortiliją, ant viršaus užtepkite šakute sutrintą avokadą, patrupinkite fetos, išdėliokite špinatų lapus, pabarstykite prieskoniais ir uždenkite kita tortilija. Kai viena pusė apkeps (maždaug po 5 min.), atsargiai apverskite ir apkepkite kitą pusę (taip pat apie 5 min.). Iškepusias tortilijas supjaustykite ketvirčiais. Kesadiljas patiekite lėkštėje, apibarstytas fetos trupiniais, liucernų daigais ir svogūnų laiškais.
Skanaus :)
Komentarai
Rašyti komentarą