2011 m. balandžio 19 d., antradienis

Kepta duona su sūriu

Buvo čia pas mus toks vakarėlis alaus :) Tai prikepiau duonos su česnaku ir sūrio padažu. Labai tiko :)


Reikės:

kepalo duonos
1 galvutės česnako
400 g fermentinio sūrio
majonezo
aliejaus kepimui
druskos

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir iškepkite duoną. Kepant pabarstykite druska. Iškeptą duoną supjaustykite šiaudeliais ir dėlite į indą su dangčiu. Kartu su duona įdėkite ir išspaustas česnako skilteles ir indą gerai pakratykite, kad duona apsivoliotų česnakais. Tai daryti reikia kol duona dar neatvėso.
Gaminkite padažą. Fermentinį sūrį smulkiai sutarkuokite, įspauskite česnako ir sumaišykite su majonezu. Kuo daugiau dėsite majonezo, tuo bus skysčiau. Česnako dėkite pagal skonį, bet nepamirškite, kad duona taip pat su česnaku ;)
Paruoštą padažą tepkite ant duonos ir išdėliokite lėkštėje.
Rekomenduoju valgyti užsigeriant alumi.

Skanaus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą