2013 m. liepos 29 d., pirmadienis

Voveraitės su bulvėmis


2 asmenims reikės:
8 bulvių
trupučio krapų
1 litro voveraičių
2 svogūnų
trupučio šoninės ar lašinukų
miltų
pieno
druskos
pipirų

Nuplaukite bulves su lupenomis ir užkaiskite, kol jos virs, paruoškite grybus. Gerai nuplaukite voveraites (čia nemėgstamiausia dalis...). Tada supjaustykite šoninę ar lašinukus kubeliais ir pakepinkite. Į pakepintą šoninę suberkite taip pat kubeliais supjaustytus svogūnus ir kepkite toliau. Į iškepusius svogūnus su šonine supilkite švarius supjaustytus grybus, užpilkite trupučiu vandens ir troškinkite apie 15 minučių. Nedenkite dangčio. Tegul vanduo nugaruoja. Kai grybai išsitroškina, juos pabarstykite miltais, kad grybai juose gerai apsivoliotų. Tada pilkite pieno, kad pasidarytų padažas. Pagardinkite druska ir pipirais. Patiekite su virtomis bulvėmis su krapais.


Skanaus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą