2015 m. sausio 31 d., šeštadienis

Itališka kiaušinienė Frittata

Šį patiekalą gaminau vakarienei, bet manau, labiau jis tiktų pusryčiams. Tikrai verta pasigaminti ;)


4 asmenims reikės:
7 kiaušinių
stiklinės pieno 
50 g fermentinio sūrio
50 g fetos sūrio
1 morkos
gabalėlio poro
8 vyšninių pomidorų
5 medžiotojų dešrelių
druskos
pipirų
(daržoves ir dešrą naudokite kokias tik mėgstate. Dar manau čia labai tiktų kokie nors grybai)

Kiaušinius išplakite su pienu, į plakinį suberkite tarkuotą fermentinį sūrį, smulkintą fetos sūrį, tarkuotą morką, smulkintą porą ir dešreles. Viską pagardinkite prieskoniais ir išmaišykite. Supilkite į karščiui atsparų indą, ant viršaus išdėliokite pusiau pjaustytus vyšninius pomidorus ir šaukite į 180 laipsnių orkaitę 40 minučių. Patiekite su daržovių salotomis.


Skanaus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą