2017 m. rugpjūčio 23 d., trečiadienis

Pomidorų ir fetos pyragas

Kai namie pilna raudoniausių pomidorų, norisi juos suvalgyti kuo greičiau. Šį kartą eksperimentinis pomidorų pyragas su fetos sūriu ir žalumynais. Labai buvo skanu. Pabandykit.




Reikės:
Šaldytos sluoksniuotos tešlos (tinka ir mielinė, ir bemielė)
500 g fetos sūrio
1 kiaušinio (nebūtinai)
1 galvutės česnako
Krapų
Bazilikų
Petražolių
Pomidorų

Tešlą atšildykite, pratampykite rankomis ir išklokite kepimo indą. Pasiruoškite įdarą: į dubenį sudėkite fetos sūrį, įmuškite kiaušinį (aš neturėjau, tai nedėjau, buvo gerai ir be jo), suberkite žalumynus ir smulkintą česnaką. Gerai viską išmaišykite iki vientisos masės. Įdarą tolygiai paskirstykite ant tešlos. Ant viršaus sudėkite storai riekėmis supjaustytus pomidorus, pabarstykite krapais ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.

Skanaus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą