2018 m. spalio 20 d., šeštadienis

Tinginių pica

Kartais norisi kažko greito, lengvai pagaminamo, gal ne visai sveiko :) Mane visada gelbėja šaldyta sluoksniuota tešla, kurios stengiuosi visada turėti savo šaldiklyje. Šį kartą vakarienei užsinorėjau picos, bet mielinę tešlą gamintis nebuvo laiko, tai puikiai pasitarnavo iš šaldiklio ištraukta sluoksniuota tešla.


Reikės:
1 pakelio šaldytos sluoksniuotos tešlos (šį kartą naudojau mielinę, bet puikiai tinka ir bemielė)
5 šaukštelių majonezo
5 šaukštelių pomidorų padažo
200 g fermentinio sūrio
100 g plonai pjaustyto kumpo
5-10 alyvuogių
5-10 lapelių rukolos
krapų

Tešlą atšildykite, patepkite majonezu ir pomidorų padažu, pabarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepkite 15 min. iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Kai iškepa, ant viršaus uždėkite kumpio, pabarstykite riekutėmis pjaustytų alyvuogių, papuoškite rukolos lapeliais ir krapais. Supjaustykite kvadratėliais ir skanaukite.

Skanaus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą