2014 m. lapkričio 19 d., trečiadienis

Rauginti kopūstai su svogūnais

Šiuo metų laiku turbūt dauguma turime raugintų kopūstų. Tai labai sveikas maistas, pilnas vitaminų. Siūlau pasigaminti raugintus kopūstus truputį kitaip, kad neatsibostų :) Tereiks pridėti pjaustyto svogūno ir užpilti šlakeliu aliejaus.


Reikės:
raugintų kopūstų
svogūno
mėgstamo aliejaus

Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais ir sumaišykite su raugintais kopūstais. Užpilkite šlakeliu aliejaus, išmaišykite ir skanaukite. Pamatysite, atrasite visiškai naują raugintų kopūstų skonį ;)


Skanaus :)

2 komentarai:

  1. Aš iš anytos savo išmokau kad svogūną dar galima prieš tai aliejuje lengvai pakepinti ir tada supilti ant raugintų kopūstų ir išmaišyti :) Tai kai išbandžiau, tik taip ir darom.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Reiks pabandyt ir man, numanau, kad tikrai skanu :)

      Panaikinti