Kalėdų senelis slapukas 2015

Šioje smagioje, Viktorijos iš "Receptų medžio" organizuojamoje, akcijoje dalyvauju jau ketvirtą kartą. Ir vis dar smagu :)  Kalėdų senelis slapukas - tai slapti Kalėdinių dovanų mainai tarp maisto blogerių. Šiemet aš dovaną siunčiau Jūratei iš "Nekenčiu virtuvės", o mane nudžiugino Jolanta iš "Saldu ir gardu".
Šiemet savo dovaną iš pašto turėjau atsikovoti :) Padedama Viktorijos, nuėjus porą kartų į paštą pagaliau ją gavau. Mašinoj visa net spirgėjau, kaip norėjau sužinoti, kas viduje, bet... siuntinys buvo taip apvyniotas lipnia juosta, kad neįmanoma buvo atidaryti. Parskubėjus namo pagaliau atidariau dėžutę. Nerealiai nudžiugau pamačius jos turinį!!! Dvi puodkėlės, rankšluostėlis, šaukšteliai Latte kavai, Kalėdinė arbata, saldainių dėžutė, labai skanus keksas ir atvirukas su nuoširdžiais linkėjimais. Užsikaičiau virdulį, užsiplikiau naujos arbatos, suvalgiau skanėstą. Mmm, galėčiau taip mėgautis kasdien :) Beje, Latte šaukštelius jau kokius metus planavau nusipirkti, bet taip ir nesusipirkau. O dabar jau ir nebereiks ieškoti :)
Ačiū Labai Jolantai už dovanas ir Viktorijai, kad yra toks Kalėdų senelis slapukas :)


Komentarai

  1. Smagu,kad patiko dovanėlė,bet manau per tiek laiko tas mini stolenas-pyragėlis neikandamai sudžiūvo....gaila,kad tiek ilgai užtruko dovanėlės gavimas..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pyragėlis tikrai dar buvo įkandamas ir labai skanus :)
      Ačiū dar kartą ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai