2012 m. kovo 10 d., šeštadienis

Varškės aptepėlė su marinuotais agurkėliais

Galima su agurkėliais, galima be, vis tiek skanu :)


Reikės:
5 marinuotų agurkėlių
1 skiltelės česnako
truputėlio šviežių krapų arba petražolių
200 g varškės
2 šaukštų grietinės
1 šaukšto citrinos sulčių
druskos
pipirų

Varškę ir grietinę sudėkite į dubenį ir gerai paplakite blenderiu kol bus vientisa masė. Smulkiai supjaustykite agurkėlius, česnako skiltelę sutrinkite ir viską sudėkite į varškę. Pabarstykite krapų ar petražolių, įpilkite citrinos sulčių, pagardinkite druska ir pipirais. Viską gerai išmaišykite. Skonį pasireguliuokite kaip Jums patinka. Aš mėgstu su daugiau česnako.

Ši aptepėlė labai tinka su morkomis, agurkais, pomidorais ir netgi duona.

Skanaus :)



Šaltinis: truputį pamodifikavus Nicholson, Beata. Beatos virtuvė. Vilnius, 2009. 88 p. ISBN 978-609-410-013-0

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą