2012 m. birželio 10 d., sekmadienis

Gaivi varškės ir krabų užkandėlė

Šią užkandėlę prieš keletą metų pirmą kartą paragavau pas draugę. Dabar kai tik atsiranda salotų, visada ją gaminu. Tai tikrai labai gaivus užkandis, kuris patiks beveik kiekvienam.


Reikės:
250 g birios varškės
250 g krabų lazdelių
ryšelio svogūnų laiškų
krapų
majonezo
druskos ir pipirų pagal skonį
salotų lapų

Varškę ištrinkite šakute, kad neliktų gumulėlių, krabų lazdeles supjaustykite nedideliais kubeliais, susmulkinkite svogūnų laiškus, krapus, pagardinkite druska ir pipirais ir viską gerai sumaišykite su majonezu, kad masė taptų lipni. Masę dėkite į salotos lapą ir užkandis paruoštas.
Galite valgyti ir su duona.

Skanaus :)


2 komentarai:

  1. Tokias užtepėles labai mėgstu - dažniausiai būna su varške, lašiša ir šiek tiek šesnako...Šitą irgi pabandysiu :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Būtinai pabandykite. Ji labai gaivi ir tinka karštą vasarą, kai nesinori mėsos :)

    AtsakytiPanaikinti