2015 m. kovo 28 d., šeštadienis

Raganos kepsniai

Raganos kepsniai - greitai pagaminamas ir labai skanus patiekalas. Labai tinka savaitgalio pietums.
Šį kartą receptas su iliustruota darbo eiga :)


Reikės:
vištienos krūtinėlės
svogūnų
pomidorų (nebūtinai)
pievagrybių (nebūtinai)
fermentinio sūrio
majonezo
druskos
pipirų
kitų mėgstamų prieskonių
bulvių
kmynų
aliejaus kepimo indui patepti

Pirmiausia pasiruoškite mėsą. Krūtinėlę supjaustykite kepsniais, pamuškite virtuviniu plaktuku, pagardinkite druska, pipirais ir kitais mėgstamais prieskoniais. Kepimo indą pašlakstykite aliejumi, sudėkite kepsnius. Ant viršaus dėkite griežinėliais pjaustytą svogūną. Taip pat galite dėti pomidoro ar pievagrybių.


Fermentinį sūrį sutarkuokite ir dėkite ant kepsnių.


Ant viršaus uždėkite po keletą šaukštelių majonezo.
Nulupkite bulves, supjaustykite skiltelėmis į keturias dalis, pagardinkite druska ir kmynais ir dėkite kartu su mėsa į kepimo indą. Į kepimo indą įpilkite truputį vandens.


Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje uždengę foliją 35 minutes, paskui foliją nuimkite ir dar pakepkite 5-10 minučių kad sūris truputį apskrustų.


Patiekite su mėgstamomis daržovėmis.


Skanaus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą