Keksiukai su pankolių sėklomis, cinamonu ir rabarbarais (be gliuteno)
Šeštadienio proga šį kartą begliuteniai keksiukai su avinžirnių ir avižų miltais. Žali, nes su špinatų miltais, o ir vaikams labai smagu tokius valgyti (vis kitaip). Beje, špinatų miltai keksiukams neduoda jokio skonio, tik spalvą.
12 keksiukų reikės:
2 kiaušinių
80 g rudojo cukraus
120 ml aliejaus
150 g natūralaus jogurto
50 g avinžirnių miltų
100 g avižų miltų
2 šaukštų špinatų miltų žaliai spalvai (nebūtinai)
1 šaukštelio cinamono
1 šaukštelio pankolių sėklų
1 kupino šaukštelio kepimo miltelių
pora saujų mėgstamų uogų ar smulkintų vaisių (šį kartą naudojau šaldytus rabarbarus)
Kiaušinius išplakite su cukrumi, aliejumi ir jogurtu. Suberkite sijotus miltus, prieskonius ir kepimo miltelius ir gerai išmaišykite. Į paruoštą tešlą supilkite pasiruoštas uogas ar vaisius. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25 min.
Skanaus :)
12 keksiukų reikės:
2 kiaušinių
80 g rudojo cukraus
120 ml aliejaus
150 g natūralaus jogurto
50 g avinžirnių miltų
100 g avižų miltų
2 šaukštų špinatų miltų žaliai spalvai (nebūtinai)
1 šaukštelio cinamono
1 šaukštelio pankolių sėklų
1 kupino šaukštelio kepimo miltelių
pora saujų mėgstamų uogų ar smulkintų vaisių (šį kartą naudojau šaldytus rabarbarus)
Kiaušinius išplakite su cukrumi, aliejumi ir jogurtu. Suberkite sijotus miltus, prieskonius ir kepimo miltelius ir gerai išmaišykite. Į paruoštą tešlą supilkite pasiruoštas uogas ar vaisius. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25 min.
Skanaus :)
Komentarai
Rašyti komentarą