2014 m. vasario 20 d., ketvirtadienis

Grikių košė su mėsa ir svogūnais

Paskutiniu metu mano pusryčiai vienodi - grikių košė :) Galėčiau ją valgyti ir valgyti, nes grikius labai mėgstu.


Reikės:
grikių kruopų
svogūno
mėgstamos mėsos (gali būti kepta malta mėsa, virta mėsa ar mėsos konservai)
druskos, pipirų pagal skonį
svogūnų laiškų papuošimui (nebūtinai)
aliejaus kepimui

Kad grikiai greičiau išvirtų, iš vakaro užpilkite juos verdančiu vandeniu. Ryte jie bus išbrinkę ir virs daugiausiai 5 minutes. Svogūną supjaustykite vidutiniškais gabaliukais ir pakepinkite aliejuje. Toje pačioje keptuvėje pakepinkite ir mėsą. Tada viską supilkite į grikius ir išmaišykite. Pagardinkite druska ir pipirais, pabarstykite svogūnų laiškais ir Jūsų pusryčiai paruošti :)


Skanaus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą