Silkė su obuoliais ir svogūnais
Apie šitą silkę svajojau jau kokias dvi savaites. Labai skaniai ją gamindavo Mama. Tai pagaliau pasigaminau ir labai skaniai suvalgiau pusryčiams. Pabandykit.
2 porcijoms reikės:
3-4 mažai sūdytos silkės file puselių
1 vidutinio svogūno (tinka ir raudonasis svogūnas jei nenorite aštriai)
1 vidutinio saldžiarūgščio obuolio
2 šaukštų majonezo (naudojau Hellmann's)
Silkės file supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į lėkštę. Pasiruoškite garnyrą. Svogūną supjaustykite nedideliais gabaliukais, obuolį nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Greitai sumaišykite su majonezu, kad obuolys nepatamsėtų ir uždėkite ant silkės. Papuošti galite smulkintas svogūnų laiškais ar kitais žalumynais.
Pastaba: jei norite, kad garnyras būtų nelabai aštrus, obuolio dėkite truputį daugiau negu svogūno.
Pastaba: jei norite, kad garnyras būtų nelabai aštrus, obuolio dėkite truputį daugiau negu svogūno.
Skanaus :)
Komentarai
Rašyti komentarą