2012 m. sausio 14 d., šeštadienis

Savaitgalio pusryčiams - Varškiniai blyneliai

Šie varškiniai blyneliai labai patinka visai mano šeimai. Jie tokie purūs, ir minkštučiai, kad norisi imti vieną po kito :) Tinka su įvairiomis uogomis ar grietine.


Reikės:
200 g varškės
3 didelių kiaušinių
3 šaukštų grietinės
3 šaukštų cukraus
4 kupinų šaukštų miltų
1,5 šaukštelio kepimo miltelių (nors jie nebūtini. Ir be jų blynai gerai pakyla)
1 šaukštelio vanilinio cukraus

Varškę sutrinkite šakute, kad neliktų gabaliukų. Į varškę supilkite paplaktus kiaušinius su cukrumi. Į masę sudėkite grietinę ir gerai išmaišykite. Persijokite miltus ir kepimo miltelius, supilkite į varškės masę. Suberkite vanilinį cukrų. Viską gerai išmaišykite ir palikite pastovėti apie 10 minučių. Kepkite įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus.

Skanaus :)

Šaltinis: Neringos blogas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą